Rüyada birinin bot giydiğini görmek

Rüyada birinin bot giydiğini görmek çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, çalışıyorsa terfi alacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken rüya sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine işarettir.

Rüyada birinin bot giydiğini gördüyseniz:

  • Kulaktan dolma ya da gerçekliği net olmayan bilgilere göre hareket etmemelisiniz.

Rüyada siyah bot giydiğini görmek fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeni bot giydiğini görmek şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına alamet eder.

Rüyada beyaz bot giydiğini görmek işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada askeri bot giymek arkasının daha sağlam hale geleceğine, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni bot giymek kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına delalet eder.

Rüyada yeşil bot giymek bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine delalettir.

Rüyada siyah bot giymek yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına tabir olunur.

Rüyada birinin bot giydiğini görmek kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments