Rüyada yeni bot giydiğini görmek

Rüyada yeni bot giydiğini görmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına rivayet eder.

Rüyada yeni bot giydiğini gördüyseniz:

  • Çevrenizdekilerin düşüncelerine aldırmadan harekete geçebilirsiniz.

Rüyada yeni bot giymek işlerin günden güne bozulacağına, işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına işaret eder.

Rüyada yeni bot giydiğini görmek dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine, projelerinin engellenmeye çalışılacağına işarettir.

Rüyada yeni botlar görmek kazancının da eksilmeyeceğine, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine delalettir.

Rüyada yeni bir bot almak ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeni bot almak variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine, istek ve arzularının gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada yeni bot görmek daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına işarettir.

Rüyada ayağa bot giymek hayaller kurulacağına, özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine işaret eder.

Rüyada siyah bot giydiğini görmek insanlara öncülük edeceğine, nice noksanlık içinde olduğuna tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments