Rüyada yeşil bot giymek

Rüyada yeşil bot giymek çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına, maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, güzel bir haber almaya, saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına, dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına, hayat boyu desteği olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil bot giymek gördüyseniz:

  • Belli yeteneklerinizi karlı işlere dönüştürmenin peşinde olmalısınız.

Rüyada yeşil bot giymek sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, rızkın kesilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının botunu giymek toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada kahverengi bot giymek işlerin artacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada askeri bot giymek başarılarının düşeceğine, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yırtık bot giymek aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, kısmetlerin azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski bot giymek sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine alamet eder.

Rüyada birinin bot giydiğini görmek işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına alamet eder.

Rüyada yeni bot giydiğini görmek kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, malına mal, parasına da para ekleyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments