Rüyada birinin başının ağrıdığını görmek

Rüyada birinin başının ağrıdığını görmek uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine tabir olunur.

Rüyada birinin başının ağrıdığını gördüyseniz:

  • Ard niyetleri görmeye gayret edin.

Rüyada başı ağrımak ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının başının ağrıdığını görmek bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına, maddi ve manevi olarak destek göreceğine işaret eder.

Rüyada birinin başının ağrıdığını görmek her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına, variyetinin her geçen gün artacağına alamet etmektedir.

Rüyada başının ağrıdığını görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına alamet eder.

Rüyada bacağın ağrıdığını görmek gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına işaret eder.

Rüyada dizleri ağrımak sevilip sayılacağına, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kalbi ağrımak işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, yüzünü kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine delalettir.

Rüyada bir yerinin ağrıdığını görmek maddi açıdan borçların ödeneceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments