Rüyada başı ağrımak

Rüyada başı ağrımak hayırlı kazançlar elde edileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, maddi gücünü yitireceğine, kişinin yaşamının değişeceğine, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine delalettir.

Rüyada başı ağrımak gördüyseniz:

  • Süregelen ilişkilerinizin size tatmin vermemesi olasıdır.

Rüyada başı ağrımak kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına inanılır.

Rüyada başkasının başının ağrıdığını görmek diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine işarettir.

Rüyada birinin başının ağrıdığını görmek çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına, çok zengin olacağına yorulur.

Rüyada başının ağrıdığını görmek eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, ipliklerini pazara çıkaracağına delalettir.

Rüyada karın ağrımak alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine işarettir.

Rüyada kulağı ağrımak çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına, yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada boğazı ağrımak kısmetli bir yıl geçirileceğine, endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına yorulur.

Rüyada boğazının ağrıdığını görmek uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, büyük mutluluk duyulacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments