Rüyada bir yerinin ağrıdığını görmek

Rüyada bir yerinin ağrıdığını görmek sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, allah yolunda ilerleyeceğine, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına delalettir.

Rüyada bir yerinin ağrıdığını gördüyseniz:

  • İlk işin ise aile içindeki veya çok yakınındaki yaşlı kimselerle aranı düzeltmek olsun.

Rüyada bir yerinin ağrıdığını görmek kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada bir yeri ağrımak her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada belin ağrıdığını görmek hataların telafi edileceğine, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bacağının ağrıdığını görmek isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada göğsünün ağrıdığını görmek yeni işler peşinde koşulacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının başının ağrıdığını görmek başarılarının tadına varacağına, alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada karnın ağrıdığını görmek yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Rüyada dişi ağrımak aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments