Rüyada birinin ateş ettiğini görmek

Rüyada birinin ateş ettiğini görmek uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin ateş ettiğini gördüyseniz:

  • Fırsatları doğru değerlendirmekte fayda var.

Rüyada ateş etmeyen silah görmek gönlünce bir hayat süreceğine, artık rahat bir nefes alacağına işarettir.

Rüyada birinin sana silahla ateş ettiğini görmek durulacağına, büyük bir başarısızlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada silahla ateş edilmesi görmek ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ateş edilmesini görmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada üstüne ateş edildiğini görmek hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine, konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına inanılır.

Rüyada uçağın ateş ettiğini görmek herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine rivayet eder.

Rüyada silahla havaya ateş edildiğini görmek iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının silahla ateş ettiğini görmek zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, her iki konuda da gönlünden geçenlerin allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments