Rüyada birinin altın bilezik taktığını görmek

Rüyada birinin altın bilezik taktığını görmek hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, daha tutarlı kazançlar elde edileceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına tabir olunur.

Rüyada birinin altın bilezik taktığını gördüyseniz:

  • Bazı değişiklikler yapmak istiyorsanız, gerçekten önemli nedenleriniz olup olmadığı üzerine kafa yormanızda fayda var.

Rüyada başka birinin altın bilezik taktığını görmek çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına tabir olunur.

Rüyada erkeğin altın bilezik taktığını görmek içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının altın bilezik taktığını görmek rahatının her zaman yerinde olacağına, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının altın bilezik taktığını görmek yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada koluna altın bilezik taktığını görmek rızkının çoğalacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada altın bilezikler taktığını görmek işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine tabir olunur.

Rüyada eşinin altın bilezik taktığını görmek eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, sevdiği kimseden hayır göreceğine işarettir.

Rüyada annenin altın bilezik taktığını görmek çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments