Rüyada başka birinin altın bilezik taktığını görmek

Rüyada başka birinin altın bilezik taktığını görmek aile işlerinin başına geçeceğine, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı, âlim kişiler arasına gireceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına delalet eder.

Rüyada başka birinin altın bilezik taktığını gördüyseniz:

  • Hali hazırda devam eden olaylar veya rutin akışınız sizi sıkmaya başladıysa, artık bazı şeyleri değiştirmenin zamanı gelmiş olabilir.

Rüyada başka birinin altın bilezik taktığını görmek sevdiği insanların olacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin altın bilezik taktığını görmek ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, kişinin rüya gibi bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada annenin altın bilezik taktığını görmek millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin altın bilezik taktığını görmek büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, şansının ve bahtının daima açıkolacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının altın bilezik taktığını görmek çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da rüya sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına işarettir.

Rüyada koluna altın bilezik taktığını görmek yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının altın bilezik taktığını görmek çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada altın bilezikler taktığını görmek çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
ebru

Rüyada elinin güzel desenli altın bilezik görmek