Rüyada başkasının altın bilezik taktığını görmek

Rüyada başkasının altın bilezik taktığını görmek çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına, tövbelerinin allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının altın bilezik taktığını gördüyseniz:

  • Evinizi veya kariyerinizi ilgilendiren konular ön plana çıkıyor.

Rüyada eşinin altın bilezik taktığını görmek sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına delalet eder.

Rüyada başka birinin altın bilezik taktığını görmek sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına, tüm düzenin alt üst olacağına tabir olunur.

Rüyada altın bilezikler taktığını görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine delalettir.

Rüyada erkeğin altın bilezik taktığını görmek ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının altın bilezik taktığını görmek rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin altın bilezik taktığını görmek kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine alamet etmektedir.

Rüyada koluna altın bilezik taktığını görmek dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına rivayet eder.

Rüyada annenin altın bilezik taktığını görmek kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments