Rüyada eşinin altın bilezik taktığını görmek

Rüyada eşinin altın bilezik taktığını görmek yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, işlerin çok büyümeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine inanılır.

Rüyada eşinin altın bilezik taktığını gördüyseniz:

  • İlgisiz davranırsanız daha fazla şey öğrenebilmeniz mümkündür.

Rüyada eşinin altın bilezik taktığını görmek aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına işarettir.

Rüyada annenin altın bilezik taktığını görmek sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada başkasının altın bilezik taktığını görmek yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına, geride bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının altın bilezik taktığını görmek kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına delalet eder.

Rüyada koluna altın bilezik taktığını görmek hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada başka birinin altın bilezik taktığını görmek sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin altın bilezik taktığını görmek dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına delalettir.

Rüyada altın bilezikler taktığını görmek kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine, büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments