Rüyada birini nur yüzlü görmek

Rüyada birini nur yüzlü görmek yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, esenlik bulup, hafifleyeceğine, hayat boyu desteği olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, yaşam şartlarının iyileşeceğine yorulur.

Rüyada birini nur yüzlü gördüyseniz:

  • İlişkileriniz veya iş birlikleriniz için daha fazla emek harcamalısınız.

Rüyada birinin yüzünü nurlu görmek sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, ticaret ehli olacağına işaret etmektedir.

Rüyada nurlu yüz görmek elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine, kişinin bir süre zorluk çekeceğine inanılır.

Rüyada yüzü nurlu görmek eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine inanılır.

Rüyada nur yüzlü insanlar görmek tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına işaret eder.

Rüyada nur yüzlü ihtiyar görmek size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada nur yüzlü teyze görmek eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına, kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada nur yüzlü bir adam görmek kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine yorulur.

Rüyada nur yüzlü yaşlı adam görmek yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments