Rüyada birini kavgadan kurtarmak

Rüyada birini kavgadan kurtarmak haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine, kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, iş hayatının düzeleceğine, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine yorulur.

Rüyada birini kavgadan kurtarmak gördüyseniz:

  • Hızla fikir değiştirmek veya dışarıdan istikrarsız görünebilecek tavırlar içerisine girmek doğru olmayabilir.

Rüyada birini kavgadan kurtarmak sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşını kavgadan kurtarmak sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına, yiyip içeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kavgada birini kurtarmak çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine yorulur.

Rüyada dereden birini kurtarmak geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşını uçurumdan kurtarmak işinde zarar edeceğine, malının üstüne mal ekleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hasta kurtarmak masrafların altında kalacağına, çok başarılı işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüyü kurtarmak zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına, sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına yorulur.

Rüyada suda boğulanı kurtarmak eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, girdiği işleri kaybedeceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments