Rüyada dereden birini kurtarmak

Rüyada dereden birini kurtarmak sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, kendisini işine vereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, eldeki imkanların giderek azalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine delalettir.

Rüyada dereden birini kurtarmak gördüyseniz:

  • Güçsüzlük veya isteksizlik gösteriyorsunuz, bunu engellemelisiniz.

Rüyada dereye düşen birini kurtarmak problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada dereye düşen çocuğu kurtarmak ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine, özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada dereden kurtarmak kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, gülen yüzünün de solacağına yorulmaktadır.

Rüyada dereden birini kurtarmak çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada derede boğulan birini kurtarmak içinin ferahlayacağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına tabir olunur.

Rüyada çay dere görmek hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dereden yürüyerek geçmek en büyük hayalinin gerçekleşeceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına delalet eder.

Rüyada çamurlu dereye düşmek eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments