Rüyada birini çok üzgün görmek

Rüyada birini çok üzgün görmek önünü açacağına, büyük kazanç getirecek işlere gireceğine, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, asosyal bir insan haline geleceğine, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına, işlerin iyiye gideceğine delalettir.

Rüyada birini çok üzgün gördüyseniz:

  • Kime ne kadar güvenebileceğinizi anlayacağınız zaman dilimindesiniz.

Rüyada eski sevgilini üzgün görmek eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada çocuğunu üzgün görmek evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına delalet eder.

Rüyada sevgilinin üzgün olduğunu görmek başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kadını üzgün görmek günah işlemeyi terk edeceğine, kolay yollardan rızık sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada akrabaları üzgün görmek kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Rüyada tanıdık birini üzgün görmek sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına işarettir.

Rüyada bir arkadaşı üzgün görmek sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada üzgün arkadaş görmek kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, düşüncelerini net olarak açamayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments