Rüyada tanıdık birini üzgün görmek

Rüyada tanıdık birini üzgün görmek nefsini terbiye etmeyi bileceğine, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, yeni bir makama sahip olunacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine yorulur.

Rüyada tanıdık birini üzgün gördüyseniz:

  • Evdeki bir değişiklik yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Rüyada tanıdığını üzgün görmek maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına delalettir.

Rüyada tanıdık birini üzgün görmek bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, gelirin tükeneceğine işaret eder.

Rüyada tanıdığın birini üzgün görmek alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına yorulur.

Rüyada çok üzgün olmak sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, işlerinde atılıma geçeceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişiyi üzgün görmek kişinin malını kaybedebileceğine, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına işaret eder.

Rüyada erkek arkadaşını üzgün görmek kendi kabuğuna çekileceğine, kazancını büyük miktarda arttıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyi üzgün görmek hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski nişanlıyı üzgün görmek her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments