Rüyada sevgilinin üzgün olduğunu görmek

Rüyada sevgilinin üzgün olduğunu görmek kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, kendine olan özgüvenine kavuşacağına, çok huzurlu bir duruma geleceğine, bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine, âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinin üzgün olduğunu gördüyseniz:

  • İşinizde tamamlamadığınız konuları gözden geçirerek, unutulan bir şeyin olup, olmadığına bakmalısınız.

Rüyada sevgilini üzgün görmek neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, zararın telafi edileceğine delalettir.

Rüyada eski sevgilini üzgün görmek küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyi üzgün görmek kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin üzgün olduğunu görmek bedenen de ruhen de şifa bulacağına, çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin üzgün olduğunu görmek yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgilisini üzgün görmek gelir kaynaklarının yok olacağına, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgili üzgün görmek hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine, işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliye üzgün görmek sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, nifak sokanların cezalandırılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments