Rüyada birine yeşil elma görmek

Rüyada birine yeşil elma görmek moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, hayatının çok daha iyi duruma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada birine yeşil elma gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz özel hayatınızı karıştırabilir.

Rüyada ölüden yeşil elma almak onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına inanılır.

Rüyada küçük yeşil elma görmek şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sulu yeşil elma yemek sevinçli haberlerin alınacağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil elma dilimlemek başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, çok rahat edilecek bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada birine yeşil elma vermek bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil büyük elma görmek birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına, destek için ailesiyle de konuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil elma yemek eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine delalet eder.

Rüyada yeşil elma topladığını görmek gösterişli halinin hemen fark edileceğine, kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments