Rüyada küçük yeşil elma görmek

Rüyada küçük yeşil elma görmek maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine, yandaşı olan birinin vefat etmesine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına, emeklerinin heba olacağına işaret etmektedir.

Rüyada küçük yeşil elma gördüyseniz:

  • Kalabalıkta beğenilmeniz olasıdır.

Rüyada küçük yeşil elma görmek işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada küçük yeşil elma yemek rüya sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada küçük elma yemek göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küçük elma görmek yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine inanılır.

Rüyada küçük kırmızı elma görmek malını ve parasını kaybedeceğine, verilen vaatlerin yerine getirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir sürü yeşil elma görmek zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, zarar edilen işlerin yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada birinden yeşil elma almak gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine rivayet eder.

Rüyada kırmızı yeşil elma görmek allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments