Rüyada yeşil elma yemek

Rüyada yeşil elma yemek çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, sebep olacağına, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada yeşil elma yemek gördüyseniz:

  • Yanlışlarınızı ya da hatalarınızı inkar etmemenizde veya sorumluluklarınızı ihmalden kaçınmanızda fayda var.

Rüyada oruçlu iken yeşil elma yemek maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil tatlı elma yemek her daim temkinli olacağına, başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine inanılır.

Rüyada yeşil elma yemek kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, huzurlu günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada küçük yeşil elma yemek tüm sıkıntıların giderileceğine, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil elma koparıp yemek önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına, hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca rivayet etmektedir.

Rüyada sulu yeşil elma yemek sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, gelişiminin hız kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ekşi yeşil elma yemek işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına, zafer elde edileceğine delalet eder.

Rüyada yeşil elma toplayıp yemek kötülüklerden uzak kalacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments