Rüyada yeşil büyük elma görmek

Rüyada yeşil büyük elma görmek iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına, inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına inanılır.

Rüyada yeşil büyük elma gördüyseniz:

  • Harcamalarınız oldukça artacaktır, maddi gelirinizin üstünde bazı borçlara girmiş oabilirsiniz.

Rüyada yeşil büyük elma görmek yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük yeşil elma görmek ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, iç dünyanızın sakinleşeceğine alamet eder.

Rüyada büyük kırmızı elma görmek borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı büyük elma görmek ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine tabir olunur.

Rüyada çok büyük elma görmek attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine rivayet eder.

Rüyada büyük bir elma görmek etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına yorulur.

Rüyada büyük elma görmek gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada büyük elma almak dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların allah katında karşılığını bulacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments