Rüyada ölüden yeşil elma almak

Rüyada ölüden yeşil elma almak kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına, çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada ölüden yeşil elma almak gördüyseniz:

  • Gereksiz sorularla çevrenizi bezdirmekten kaçının.

Rüyada ölüye yeşil elma vermek uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine, sosyal hayatında da mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüden yeşil elma almak büyüyeceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına delalettir.

Rüyada kurtlu yeşil elma görmek parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada ağaçtan yeşil elma toplamak zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına, borçların bir türlü ödenemeyeceğine işarettir.

Rüyada daldan yeşil elma toplamak en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kirmizi ve yeşil elma görmek uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ekşi yeşil elma yemek ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, kalp kırmaya rivayet eder.

Rüyada yeşil tatlı elma görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments