Rüyada yeşil elma topladığını görmek

Rüyada yeşil elma topladığını görmek inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, zorlukların yakın zamanda biteceğine, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil elma topladığını gördüyseniz:

  • Endişelerinizi büyütmemeli veya sevdiğiniz kişilerle ilişkilerinize yansıtmamalısınız.

Rüyada yerden yeşil elma toplamak aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil elma topladığını görmek mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, kendi işine sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada daldan yeşil elma toplamak özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına delalet eder.

Rüyada yeşil elma toplamak zenginliğe kavuşacağına, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada ağaçtan yeşil elma toplamak özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada elma toplamak herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elma ve armut toplamak moralin bozulacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine rivayet eder.

Rüyada sarı elma toplamak bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, uğradığı zararın telafi edileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments