Rüyada birine yeşil elma vermek

Rüyada birine yeşil elma vermek yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı, gayrimenkul işine girip zengin olacağına, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada birine yeşil elma vermek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bazı kişiler sorumluluk veya görevlerini yerine getirme konusunda isteksizlik gösteriyor veya eksik şekilde yerine getiriyor olabilirler.

Rüyada yeşil elma verdiğini görmek hataları için ettiği tövbelerin de allah katında yerini bulacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil elma yediğini görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil elma soymak karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada daldan yeşil elma toplamak aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil elma atmak hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil tatlı elma görmek zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir sürü yeşil elma görmek ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, işlerinin kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil elma koparıp yemek kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine, iş hayatında maddi zarara uğranacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments