Rüyada birine söz vermek

Rüyada birine söz vermek işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, hayatının güzelliği için her gün allah’a şükredeceğine, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına işaret eder.

Rüyada birine söz vermek gördüyseniz:

  • Bir bakıma bazı işlerinizin hallolması için bağımsız davranmanız çok işinize yarayacak.

Rüyada birisine söz söylemek çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada söz dalaşı yapmak yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinden söz almak mali olarak çok güçlü hale geleceğine, işini kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada söz dalaşı etmek kötü kişilere yakın olacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada sözü atmak aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı işarettir.

Rüyada söz dalaşına girmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, yenilenme yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada söz yüzüğü atmak kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkekten güzel sözler duymak çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments