Rüyada erkekten güzel sözler duymak

Rüyada erkekten güzel sözler duymak bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, insanların hayır dualarını alacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, sevinçten adeta havalara uçacağına rivayet eder.

Rüyada erkekten güzel sözler duymak gördüyseniz:

  • Aşırı tepkilerden kaçının.

Rüyada erkekten güzel sözler duymak bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güzel sözler duymak yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinden güzel söz duymak zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliden güzel söz duymak iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğinden güzel söz duymak sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına işaret eder.

Rüyada güzel söz duymak hazırdan yemek zorunda kalacağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliden güzel sözler duymak kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Rüyada sevgiliden güzel sözler duymak sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments