Rüyada söz yüzüğü atmak

Rüyada söz yüzüğü atmak kısa süre içinde işten çıkılacağına, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, rüya sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine, hem de çok üzüleceğine işarettir.

Rüyada söz yüzüğü atmak gördüyseniz:

  • Değiştiremeyeceğiniz şeyler için dil dökmenin veya zaman harcamanın manası olmayabilir.

Rüyada söz yüzüğünü atmak ailevi sorunlar yaşanacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına işaret etmektedir.

Rüyada söz yüzüğü atmak aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sözü atmak sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına işarettir.

Rüyada söz atmak ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski söz yüzüğünü görmek verimi ve başarıyı yakalayacağına, bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine alamet eder.

Rüyada söz ve nişan yüzüğü görmek muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine inanılır.

Rüyada söz yüzüğünün kırıldığını görmek eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada söz yüzüğünün parçalandığını görmek endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments