Rüyada birinden saksıda çiçek almak

Rüyada birinden saksıda çiçek almak bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, ilerledikçe ilerleyeceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, dünyasının bir anda değişeceğine, mutluluğu yakalayacağına, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına inanılır.

Rüyada birinden saksıda çiçek almak gördüyseniz:

  • Farkındalığınız yüksek veya bazı konularda her zamankinden daha hassassınız.

Rüyada saksıda kurumuş çiçek görmek çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına, güzel günlerin geleceğine işaret eder.

Rüyada saksıda yeşil yapraklı çiçek görmek işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine alamet eder.

Rüyada saksıda pembe çiçek görmek kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına inanılır.

Rüyada saksıyla çiçek almak çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil saksıda çiçek görmek iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına yorulur.

Rüyada saksıda açan çiçek görmek çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, canını ve malını garanti altına alacağına rivayet eder.

Rüyada saksıda kılıç çiçeği görmek yüzünün kızaracağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saksıyla çiçek görmek işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments