Rüyada saksıyla çiçek görmek

Rüyada saksıyla çiçek görmek üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada saksıyla çiçek gördüyseniz:

  • Bir teklifin aniden en basit şekle dönüşmemesi için aportta beklemeniz gerekebilir.

Rüyada saksıda çiçek sulamak üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına işaret eder.

Rüyada saksıda çiçek almak alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine delalet eder.

Rüyada saksı çiçeği satın almak yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine işaret eder.

Rüyada saksıda yeşil yapraklı çiçek görmek mutluluktan havalara uçulacağına, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine delalet eder.

Rüyada evde saksıda çiçek görmek sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına, eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine yorulur.

Rüyada saksıdaki çiçeği sulamak endişelerin son bulacağına, çıkılan yolda allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada saksıda bir sürü çiçek görmek kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saksıyla çiçek görmek son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments