Rüyada saksıda kurumuş çiçek görmek

Rüyada saksıda kurumuş çiçek görmek maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, onun kıymetini her daim bileceğine, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, yuva kuracağına, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına, istenen her şeye sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada saksıda kurumuş çiçek gördüyseniz:

  • Hatasız yaşama becerinizi veya mükemmelliğinizi test etmek isteyebilirler.

Rüyada saksıda kurumuş çiçek görmek ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kurumuş çiçeği sulamak çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına, kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına işaret eder.

Rüyada kurumuş çiçek görmek işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına, hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine işarettir.

Rüyada kurumuş çiçeğe su vermek sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada kurumuş çiçeğin yeşerdiğini görmek gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına delalet etmektedir.

Rüyada çiçek saksısı görmek sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, mal mülk kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil saksı çiçeği görmek kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine tabir olunur.

Rüyada saksıya çiçek tohumu ekmek yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments