Rüyada saksıda kılıç çiçeği görmek

Rüyada saksıda kılıç çiçeği görmek kısmetinin artacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına, güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine delalettir.

Rüyada saksıda kılıç çiçeği gördüyseniz:

  • Yeni bir takım ortaklıklara girebillir değişik iş alanlarına kaymak üzere girişimlerde bulunabilirsiniz.

Rüyada saksıda kılıç çiçeği görmek iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kılıç çiçeği dikmek uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına tabir olunur.

Rüyada kılıç çiçeği sulamak çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine işarettir.

Rüyada kılıç çiçeğini görmek kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada kılıç çiçeği ekmek sağlığının yerinde olacağına, rüya sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada paşa kılıcı çiçeği görmek olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine, herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kılıç çiçeği almak çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine alamet eder.

Rüyada kılıç çiçeği görmek planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
5 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Seymen

Rüyamda iki ayrı saksı ve içerinde berrak su olan kılıç çiçeği gördüm saksilardan bitanesinin içindeki kılıç çiçeği yeni filizlenmis ti rüyamda çiçeğin guzelligine hayran kalmıştım.ruyamin anlamı nedir acaba.gundüz niyetine

Seymen

Teşekkürler.

Behiye

Rüyamda tanimadığım müstakil bir evde yaşıyorum, bahçesinin etrafı hep komşular var tanımadığım komşularım oluyor.bir komşu kadın kılıç çiçeģino saksıdan çıkarıp yere boşaltıyor bir komşusuna da sen bu çiçeği çok seviyordun diyip kökten ayırıp komşulara verir.bende bu çiçeği çok severim bana da verirmisiniz dedim kadın küçük ve taze bir kaç kök avucuma koydu içimde garip bir huzur vardı bende biraz sonra bunları ekerim deyip evin örtme kenarına koydum kadına teşekkür ettim
Rüyamın anlamı nedir acaba gündüz niyetine