Rüyada birinden ördek almak

Rüyada birinden ördek almak kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, zor bir durumdan kurtulduktan sonra allah’a şükredilmesi gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına işarettir.

Rüyada birinden ördek almak gördüyseniz:

  • Zayıf noktalarınızı güçlendirebileceksiniz.

Rüyada ördek ölüsü görmek ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada kaz ördek tavuk görmek büyük kazanç sağlanacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine yorulur.

Rüyada yaban ördeği görmek onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, kişinin hayatını allak bullak edeceğine delalettir.

Rüyada birinden ördek almak sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada tüysüz ördek görmek içini kemiren kuşkuları alt edeceğine, sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine alamet eder.

Rüyada elinde ördek görmek sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına işaret eder.

Rüyada plastik ördek görmek karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaz ve ördek yavrusu görmek etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments