Rüyada elinde ördek görmek

Rüyada elinde ördek görmek planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, işinden çıkarılacağına, asosyal bir insan haline geleceğine, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada elinde ördek gördüyseniz:

  • Henüz imzalar atılmadan veya bağlayıcı sözler verilmeden bir anlaşmaya, düzenlemeye ya da plana inatla bağlı kalmak doğru olmayabilir.

Rüyada elinde ördek görmek planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, ismini aldığı zaferlerle duyuracağına inanılır.

Rüyada pişmiş ördek yemek hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, hasta ise daha kötüye gideceğine inanılır.

Rüyada ölü ördek yavrusu görmek yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada ördek yumurtası yemek moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, her daim aile tarafından kollanacak olan rüya sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada canlı ördek yakalamak deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeni doğmuş ördek görmek bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine alamet eder.

Rüyada beyaz ördek yakalamak bir sebeple çok zor günler geçireceğine, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçan ördek yakalamak uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments