Rüyada plastik ördek görmek

Rüyada plastik ördek görmek çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, hayallerinin suya düşeceğine, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada plastik ördek gördüyseniz:

  • Beklenmedik harcamalar söz konusu olabilir.

Rüyada plastik ördek görmek kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine işaret eder.

Rüyada plastik şişede su görmek kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına işaret eder.

Rüyada plastik kutu görmek yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına yorulur.

Rüyada plastik kolye görmek mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada plastik süzgeç görmek yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada plastik tepsi görmek sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada plastik el görmek kişinin daha çok kazanacağına, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına inanılır.

Rüyada plastik sepet görmek binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments