Rüyada birinden mum almak

Rüyada birinden mum almak evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına, yaşamının yoluna gireceğine, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinden mum almak gördüyseniz:

  • Elinizdeki imkanı kullanmazsanız daha sonra kullanma imkanı bulamayabilirsiniz.

Rüyada yanan mum görmek hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine, sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına yorulur.

Rüyada dilek mumu görmek daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada masada mum görmek büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil mum görmek zor bir durumda kalacağına, çok yüksek mevkilerde bulunacağına rivayet eder.

Rüyada mumsema görmek büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına alamet eder.

Rüyada sönük mum görmek ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, asla gururundan ödün vermeyeceğine inanılır.

Rüyada yanık mum görmek ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine, insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yanmamış mum görmek işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments