Rüyada yeşil mum görmek

Rüyada yeşil mum görmek büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize rivayet eder.

Rüyada yeşil mum gördüyseniz:

  • Belli esaslarında yapılacak değişiklikler, bazı anlaşma veya düzenlemelerin rahatlamasını sağlayabilir.

Rüyada yeşil mum görmek ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz mum görmek sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine, çok kötü durumlara düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının mum yaktığını görmek uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına delalettir.

Rüyada pastaya mum dikmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine rivayet eder.

Rüyada birine mum vermek işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dilek mumu görmek dinamik olacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine işaret eder.

Rüyada yanan kırmızı mum görmek daima afiyette olacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada pasta mumu görmek iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Emine

Rüyamda yoldan koni şeklinde büyük 2 tane yeşil renkte 2tane krem renkte mum topladım taşıyabileceğim kadar aldım ve eşimin amcasının eşi beni gördü ve alma onşarı diye seslendi kıskanır gibi ama ben ona aldırış etmedim ve evime geldim