Rüyada mumsema görmek

Rüyada mumsema görmek eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, ruhunu güzelleştireceğine, başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına rivayet eder.

Rüyada mumsema gördüyseniz:

  • Annenizle ya da kızkardeşinizle veya aileden bir dişiyle gelişebilecek anlaşmazlıklarda dikkatli olmanız gerekiyor.

Rüyada mum yakmak uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada mumla dilek dilemek zenginlik kazanacağına, mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan rüya sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada masada mum görmek kısmetlerinin ve şansının kapanacağına, sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine delalet eder.

Rüyada birine mum vermek keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye alamet etmektedir.

Rüyada kokulu mum görmek çok fazla zarara sebep olmayacağına, çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına işaret eder.

Rüyada türbede mum yakmak ün yapmayı başaracağına, düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine işaret eder.

Rüyada mumbar temizlemek ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük mum görmek çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, kasasının daha çok para dolacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments