Rüyada yanık mum görmek

Rüyada yanık mum görmek iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine, dertlerin dermanının bulunacağına, bahtının ve geleceğinin açık olacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına delalettir.

Rüyada yanık mum gördüyseniz:

  • Duygularınız mantığınızın önüne geçebilir.

Rüyada yanık mum görmek sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine alamet eder.

Rüyada yanan kırmızı mum görmek kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada mum satın almak işlerindeki karın artacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine delalettir.

Rüyada mum yakıldığını görmek sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine delalettir.

Rüyada mumla dilek dilemek kazancının helal para olacağına, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine rivayet eder.

Rüyada kokulu mum görmek işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mumun söndüğünü görmek bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına, iyi geçiminin devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bitmiş mum görmek özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına, bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments