Rüyada yanmamış mum görmek

Rüyada yanmamış mum görmek yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, çok büyük bir aşk yaşanacağına yorulur.

Rüyada yanmamış mum gördüyseniz:

  • Seyahatler ya da ziyaretler keyifli anlar yaşanmasını sağlayabilir.

Rüyada yanmış mum görmek doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yanmamış mum görmek kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, günden güne kazancının artacağına delalettir.

Rüyada mezarda mum yakmak bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada bitmiş mum görmek ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, karşısına yeni imkanlar çıkacağına inanılır.

Rüyada karın mumbar görmek anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, maddi gücünün de daimi olacağına inanılır.

Rüyada renkli mumlar görmek yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine alamet eder.

Rüyada sönmeyen mum görmek eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine yorulur.

Rüyada mezarlıkta mum görmek karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments