Rüyada sönük mum görmek

Rüyada sönük mum görmek eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, yoğun stres altında kalacağına, bereketi ve zenginliği bulacağına, ticarette zarar edeceğine, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, sorunlarını bitireceğine işarettir.

Rüyada sönük mum gördüyseniz:

  • Bazı kişiler kendi sözleriyle ya da kendileriyle ters düşebilir veya zıtlaşabilirler.

Rüyada sönük mum görmek gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, bereketin ve verimin hâkim olacağına inanılır.

Rüyada sönük top görmek böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren rüya sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada sönük ampul görmek kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına yorulur.

Rüyada sönük balon görmek bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına işaret eder.

Rüyada sönük lamba görmek herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada karın mumbar temizlemek sosyal hayatını da askıya alacağına, görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına delalettir.

Rüyada hediye mum almak rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine delalettir.

Rüyada doğum günü mumu görmek işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, kindar olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments