Rüyada birinden dövme görmek

Rüyada birinden dövme görmek bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada birinden dövme gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkan imkanlardan düşünmeden istifade edebilirsiniz.

Rüyada başkasının dövme yaptırdığını görmek sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, aradığı çareleri bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sırtında dövme olduğunu görmek hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kanat dövmesi görmek iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzde dövme görmek rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine alamet eder.

Rüyada ayağına dövme yaptırmak uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecekte yüzünün güleceğine tabir olunur.

Rüyada birinin kolunda dövme görmek refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza yorulur.

Rüyada çiçek dövmesi görmek onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada kartal dövmesi görmek maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments