Rüyada eşini yaralamak

Rüyada eşini yaralamak kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, böylece kazancın ve özgüvenin artacağına, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına delalet eder.

Rüyada eşini yaralamak gördüyseniz:

  • Bazı şeyler hakkında hipotezlerinizi başka bir aya bırakmanızda fayda var.

Rüyada eşini yaralamak dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, yeni çalışmalar yapılacağına işarettir.

Rüyada aslan yaralamak maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada adam yaraladıgını görmek parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada güvercin yaralamak zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine inanılır.

Rüyada birini bıçakla yaralamak uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına, işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine alamet eder.

Rüyada makasla birini yaralamak kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendini silahla yaralamak kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine, pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada silahla kendini yaralamak de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments