Rüyada birileri tarafından korkutulmak

Rüyada birileri tarafından korkutulmak işlerinde atılıma geçeceğine, istenmeyen olayların olacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına, hatalı yollara gireceğine inanılır.

Rüyada birileri tarafından korkutulmak gördüyseniz:

  • Size söz verilmiş olsa da bazı bilgilere ulaşmanız henüz mümkün olmayabilir.

Rüyada birileri tarafından korkutulmak bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birilerinden korkup kaçmak hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine delalet eder.

Rüyada birilerini korkutmak dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, işlerinin yarım kalacağına yorulur.

Rüyada görünmeyen varlıklar tarafından korkutulmak kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine, işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine delalettir.

Rüyada şeytan tarafından korkutulmak yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek tarafından korkutulmak başarıya giden yolunun engelsiz olacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine alamet eder.

Rüyada bir adam tarafından korkutulmak yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına işaret eder.

Rüyada eşi tarafından korkutulmak çok büyük zararlar edileceğine, daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments