Rüyada birinin suda boğularak öldüğünü görmek

Rüyada birinin suda boğularak öldüğünü görmek kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, projelerinin engellenmeye çalışılacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, geniş rızık elde edeceğine, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin suda boğularak öldüğünü gördüyseniz:

  • Maddi konular netleşmeye başlıyor.

Rüyada suda boğularak öldüğünü görmek huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada suda boğulmak ölmek uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, rakiplerin oyununa gelineceğine delalettir.

Rüyada suda boğulup ölmek yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada suda boğularak ölmek amacına ulaşabileceğine, zorlukların ve engellerin aşılacağına alamet eder.

Rüyada başkasının suda boğularak öldüğünü görmek rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin suda boğularak öldüğünü görmek uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine delalet eder.

Rüyada başka birinin suda boğulduğunu görmek namaz kılacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada suda boğulmuş bebek görmek bir anda yokluğa düşüleceğine, iyi hissedileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
6 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Hanife

Selamünaleyküm
Rüyamda bir teknedeyim ve tanıdığım birinin ufak çocuğunu denizin dibinde görüyorum fakat bir türlü atlayıp dipten onu alamıyorum. Sanki basiretim bağlanmış gibi ve çocuk boğularak ölüyor.. Uyandığımda çok üzgündüm, sanki gerçekmiş gibi etkisinde kaldım…

Enfal

Barajda eğlenen 4 adam vardı biri yaşlıydı yaşlı olan bii anda boğuluyor ve az bi züre sonra hemen bu adamı çevresindekilerin abdest aldırmadan gömdüklerini görüyorum uyarıyorum abdest aldırmanız gerekmez miydi diye kimseden tık yok

Rabia

Rüyamda sevdiğim adamı deprem sırasında çıkan suda boğulduğunu ve bunu gelip bana söylediklerini gördüm