Rüyada birden fazla televizyon görmek

Rüyada birden fazla televizyon görmek isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine, tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine inanılır.

Rüyada birden fazla televizyon gördüyseniz:

  • Bazı olaylara şüpheyle yaklaşılmasında, gerçeklerin kontrol edilerek kabullenilmesinde veya güvenilmez kişilerin sözlerine göre hareket edilmemesinde fayda var.

Rüyada birden fazla televizyon görmek hayatının başarılarla dolacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine delalet eder.

Rüyada birden fazla gelin görmek gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına, acılarını ve kederlerini içine atacağına alamet eder.

Rüyada birden fazla kuranı kerim görmek çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına delalet etmektedir.

Rüyada birden fazla gelinlik görmek yaraların merheminin bulunulacağına, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine alamet eder.

Rüyada birden fazla kişi görmek övgü dolu sözler işiteceğine, zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada birden fazla uçak görmek kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birden fazla ayna görmek kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birden fazla dolunay görmek sıkıntılarının biteceğine, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments