Rüyada birden fazla gelin görmek

Rüyada birden fazla gelin görmek yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına, belalı insanlara denk geleceğine, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına alamet eder.

Rüyada birden fazla gelin gördüyseniz:

  • Sonradan bazı şeyleri telafiye çalışmak istemiyorsanız daha dikkatli olmalısınız.

Rüyada birden fazla gelin görmek büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına, taş kalpli kişilerle muhatap olacağına işarettir.

Rüyada birden fazla güneş görmek kucaklaşacağına, çok günah işleyeceğine yorulur.

Rüyada birden fazla kişiyi öldürmek hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birden fazla at görmek kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına işaret etmektedir.

Rüyada birden fazla hindi görmek daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine tabir olunur.

Rüyada birden fazla çanta görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına işaret eder.

Rüyada birden fazla minare görmek iyi geçiminin biteceğine, aksi takdirde çaresiz kalacağına tabir olunur.

Rüyada birden fazla hamile kadın görmek büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine, hayallerine ulaşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments