Rüyada birden fazla dolunay görmek

Rüyada birden fazla dolunay görmek bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine rivayet eder.

Rüyada birden fazla dolunay gördüyseniz:

  • Bazı şeylere veda etmeniz, daha fazla görev yüklenmeniz veya farklı alternatifler bulmak için fikir almanız gerekebilir.

Rüyada birden fazla dolunay görmek ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dolunaya bakmak kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine inanılır.

Rüyada dolunayın düştüğünü görmek arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına yorulur.

Rüyada kocaman dolunay görmek daha fazla para kazanacağına, bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada dolunay ve kurt görmek kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına yorulur.

Rüyada kızıl dolunay görmek maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine yorulur.

Rüyada dolunayın battığını görmek sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına delalettir.

Rüyada üç tane dolunay görmek istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments