Rüyada gelin ve damat resmi görmek

Rüyada gelin ve damat resmi görmek çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine, ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine, edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına delalet eder.

Rüyada gelin ve damat resmi gördüyseniz:

  • Sizi alışık olmadığınız yerlere götürecek veya alışılmadık tecrübeler yaşatabilecek aktivitelere ilgi duyabilirsiniz.

Rüyada gelin damat resmi görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, kötü ve hasta günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada gelin ve damat resmi görmek borç ödemeye, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada çirkin gelin damat görmek yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına inanılır.

Rüyada iki gelin iki damat görmek kara bulutların ve melanetin dağılacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına rivayet eder.

Rüyada yaşlı gelin damat görmek refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına delalettir.

Rüyada gelin damat görmek manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura, kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada bir sürü gelin ve damat görmek emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada gelin ve damat görmek hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden rüya, tatsız günlerin geride bırakılacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments