Rüyada bir zaman görmek

Rüyada bir zaman görmek zorlukların yakın zaman içinde biteceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, çocuklar gibi şen olacağına, sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına, hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir zaman gördüyseniz:

  • Stresli bir konuya işaret eden tartışmalar sonunda tatlıya bağlanabilir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin kişileri görmek sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin birilerini görmek onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada zamanı durdurmak adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine rivayet eder.

Rüyada uzun zamandır görmediğin bir arkadaşını görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına inanılır.

Rüyada öleceğin zamanı görmek iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun zamandır görmediği arkadaşını görmek kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine işaret eder.

Rüyada zamanı geçmiş para görmek maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, evliliğinde mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yakın zamanda öleceğini görmek tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments