Rüyada öleceğin zamanı görmek

Rüyada öleceğin zamanı görmek kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine, başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, işlerin eski haline döneceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, gelirinin giderinden fazla olacağına alamet eder.

Rüyada öleceğin zamanı gördüyseniz:

  • Kesin kararlar alıp anons etmekten sakınmalısınız.

Rüyada zamanda yolculuk yapmak hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına inanılır.

Rüyada uzun zamandır görmediğiniz birini görmek kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada gecmis zamana gitmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, sorunlarını gidereceğine alamet etmektedir.

Rüyada zaman yolculuğu görmek işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada zamansız yağan kar görmek çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada uzun zamandır özlenen birini görmek büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına yorulur.

Rüyada zaman belirtmek güzel sözler işiteceğine, büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine rivayet eder.

Rüyada bir zaman görmek düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, hayal edilen herşeye kavuşacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments